SLH Aktiv Företagstjänst AB
Företaget Våra tjänster Företag till salu Kontakt
Vårdbolag Mek verkstad Handel Annat

Sök

SLH Aktiv Företagstjänst AB

Box 4141

102 63  STOCKHOLM

  

E-mail: info@aktivforetagstjanst.se

Kontakt:

Per Järlung, 0707-708111

Gotland 

Pär Nilsmo, 0739-28 25 45

Stockholm

Företag till salu

Vårdbolag Objekt 500 SÅLD

Vårdbolag i innerstan som bedriver vård genom boendestöd, behandling och rehabilitering. Man disponerar ca ett dussintal insprängda lägenheter i Stockholmsområdet för ändamålet. Fn 5 anställda. Ramavtal finns med flera kommuner.
Ett väl inarbetat företag med god potential och som lätt kan anpassas till branschliknande företag, stora som små.

Läs mer

 

 

Verkstadsföretag Objekt 502

Finmekanisk verkstad för plastbearbetning säljes. Intressant och oerhört lönande verksamhet inom främst skärande bearbetning. Omsättning 7- 9 Mkr på 6,5 anställda. Tillverkning av produkter med stort tjänsteinnehåll i form av hantverks- och tekniskt kunnande.

Läs mer

 

Läs mer

Bilhandel med verkstad Objekt 505 SÅLD

Bilhandel med fullservice. Detta är ett företag med nästan "klassiska" anor inom sitt område. Verksamheten består i bilhandel, bilmek, plåt o lack samt däck, tvätt med möjlighet till recond. Man är välrustad med moderna lyftar o sedvanlig manuell

Läs mer

 

 

Friskvårdsföretag Objekt 507 SÅLD

Företag som tillhandahåller massage, hud och fotvård, nagelvård mm dyl. genom eget arbete och genom underleverantörer som hyr plats. Konceptet styrs av köparen och kan både förändras och utökas med akupunktur, chiropraktor med mera. Beläget i ett trevlig

Läs mer

 

Vårdbolag Objekt 508  SÅLD

Vårdbolag med HVB tillstånd som riktar sig mot och bedriver vård av ungdomsar genom boendestöd, behandling och rehabilitering. Behandling sker institutionellt och familjevis. Verksamheten bedrivs i Stockholmsområdet. Ramavtal finns med ett stort antal kommuner.

Läs mer

 

 

 

Kvinnlig livsstils- gymverksamhet Objekt 601 SÅLD

Ett tillfälle för en eller flera kvinnor att driva och utveckla detta bolag som bedriver friskvård genom träningsaktiviteter för kropp och själ.

 

Läs mer